Sidor

torsdag 6 juni 2013

Någon som vill vara med?

De som har bestämt sig att skaffa barn påbörjar en resa mot ett nytt kapitel i livet. Vissa får barn snabbt, vissa får gå igenom många behandlingar innan de lyckas och sen finns det vi som kämpar som inte lyckas av olika anledningar. Som en arbetskamrat sa till mig " barn skaffar man inte, de får man" verkligen tänkvärt! Vi har själv försökt att "skaffa" barn i snart 5 års tid. Efter flera misslyckade insemenationer och något ivf- försök så har vi bestämt oss för adoption. Man kan faktiskt få ett barn på olika sätt och adoption är ett!

Utifrån det jag har läst mig till så är det ännu en process man ska gå igenom när man ska adoptera. Tiden verkar vara mycket låååång och därför ville jag kunna läsa andras bloggar så man får tips, råd och kan stötta varandra under väntetiden. När jag försöker hitta bloggar på nätet är det många gamla bloggar och det finns ingen sida som har adoptionsbloggar samlade, det finns faktiskt en sida med ivf- bloggar och då kan vi inte vara sämre!

Här är min blogg: Miss Hultgren


3 kommentarer:

 1. Vilket bra initiativ Miss Hultgren! Önskar dig även lycka till på din egen resa!

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Är gärna med. Vi är på gång och väntar nu på NAC-besked från Kenya. Har ännu inte ordnat blogg, men hör av oss så snart det är gjort om du berättar vilken info du vill ha.
  Många hälsningar från Ulrika

  SvaraRadera
 3. Hej miss Hultgren! Jag och min fru har en ganska ny blogg som heter Vår dotter i Montenegro, med adressen http://snarthososs.blogspot.se/

  SvaraRadera